We stellen ons graag aan je voor

Wij zijn Tim en Emmelie van Gorp. Tim is opgegroeid op boerderij Ons Erf en wist al gauw dat hij de voetsporen van zijn vader wilde volgen. Als jonge jongen hielp hij dan ook al regelmatig mee op het boerenbedrijf. Na zijn studie aan de HAS is hij dan al vrij snel toegetreden tot het bedrijf van zijn ouders. Samen met Emmelie ontstond het idee om, zijn passie voor de varkens, te gaan delen met anderen.

Daarom zijn wij samen een nieuwe weg ingeslagen, om zodoende anderen te laten delen in de unieke sferen van het boerenleven. Onze uitdaging was het creëren van een korte keten, waardoor we producten vers van het land aan kunnen bieden aan de klant. Deze plek, waar alle producten van de agrariërs uit onze streek samengebracht wordt, is Streekwinkel Ons Erf.

Bij Streekwinkel Ons Erf hebben we een plek gecreëerd waar je je hopelijk welkom voelt en waar je een unieke beleving krijgt. Een overzichtelijke plek waar we allerlei lekkernijen aanbieden uit de streek. Een plek waar je even terug gaat in de tijd, waar je vroeger naar de kruidenierswinkel ging en de producten met zorg voor jou geselecteerd en ingepakt werden. Een plek waar het vlees puur en vers gepresenteerd wordt en het verhaal erachter wordt verteld. Waar naast groente, fruit en aardappels ook andere lekkere streekproducten aangeboden worden, waarmee je thuis gezellige momenten mee kunt creëren. Kortom je boodschappen rechtstreeks halen bij de boer

Wij vinden het belangrijk om goed contact te hebben met onze klanten. Daarom staan wij altijd open voor ideeën en suggesties. Schroom je dus ook niet om ons hierin deelgenoot te maken. Ons assortiment is altijd in ontwikkeling, dus laat je wekelijks verrassen door nieuwe, verrassende producten.

TOP