We stellen ons graag aan je voor

Wij zijn Tim en Emmelie van Gorp. Tim is opgegroeid op boerderij Ons Erf en wist al gauw dat hij de voetsporen van zijn vader wilde volgen. Als jonge jongen hielp hij dan ook al regelmatig mee op het boerenbedrijf. Na zijn studie aan de HAS is hij dan al vrij snel toegetreden tot het bedrijf van zijn ouders. Samen met Emmelie ontstond het idee om, zijn passie voor de varkens, te gaan delen met anderen.

Daarom gaan wij samen een nieuwe weg inslaan om zodoende anderen te laten delen in de unieke sferen van het boerenleven. Onze uitdaging is het creëren van een korte keten, waardoor we producten vers van het land aan kunnen bieden aan de klant. Deze plek, waar alle producten van de agrariërs uit onze streek samengebracht worden, is Streekwinkel Ons Erf.

Bij Streekwinkel Ons Erf willen we een plek creëren waar je je welkom voelt en waar je een unieke beleving krijgt. Een overzichtelijke plek waar we allerlei lekkernijen aanbieden uit de streek. Een plek waar je even terug gaat in de tijd, waar je vroeger naar de kruidenierswinkel ging en de producten met zorg voor jou geselecteerd en ingepakt werden. Een plek waar het vlees puur en vers gepresenteerd wordt en het verhaal erachter wordt verteld. Waar naast groente, fruit en aardappels ook andere lekkere streekproducten aangeboden worden, waarmee je thuis gezellige momenten mee kunt creëren. Kortom je boodschappen rechtstreeks halen bij de boer.

TOP